Bahrein +973
Bahrein, een klein koninkrijk op een eiland in de Perzische Golf, bekend om zijn rijke geschiedenis en moderne skyline, heeft een uniek landcodenummer voor internationale telecommunicatie. Dit nummer is van groot belang voor iedereen die vanuit het buitenland naar Bahrein wil bellen.

Hoe te bellen naar Bahrein:

Om naar Bahrein te bellen, volg je deze stappen:

  1. Kies de internationale uitgangscode van het land waaruit je belt. Bijvoorbeeld 00 voor de meeste Europese landen, en 011 voor de VS en Canada.


  2. Voer het landcodenummer van Bahrein in, +973.

  3. Kies het lokale Bahreinse nummer.


Belangrijke Aandachtspunten:

Netwerkkosten: Internationale gesprekken naar Bahrein kunnen aanzienlijke kosten met zich meebrengen. Controleer de tarieven bij je telefoonprovider.

Internetbellen: Overweeg alternatieven zoals Skype, WhatsApp of Zoom voor goedkopere of gratis internationale gesprekken, vooral als je een stabiele internetverbinding hebt.

Noodnummers: In Bahrein is 999 het algemene noodnummer voor politie, ambulance en brandweer. Het is handig om dit nummer bij de hand te hebben.

Tijdzone: Bahrein ligt in de Arabian Standard Time Zone (AST), UTC +3. Dit is belangrijk om in gedachten te houden bij het plannen van telefoongesprekken over verschillende tijdzones heen.