Botswana +267
Botswana, een land bekend om zijn indrukwekkende wildreservaten en rijke natuurlijke landschappen, gelegen in Zuidelijk Afrika, heeft een specifiek landcodenummer voor internationale telecommunicatie. Dit nummer is van groot belang voor iedereen die vanuit het buitenland naar Botswana wil bellen.

Hoe te bellen naar Botswana:

Om naar Botswana te bellen, volg je deze stappen:

  1. Kies de internationale uitgangscode van het land waaruit je belt. Bijvoorbeeld 00 voor de meeste Europese landen, en 011 voor de VS en Canada.


  2. Voer het landcodenummer van Botswana in, +267.


  3. Kies het lokale Botswaanse nummer (zonder de eerste 0 als deze aanwezig is).

Belangrijke Aandachtspunten:

Netwerkkosten: Internationale gesprekken naar Botswana kunnen aanzienlijke kosten met zich meebrengen. Controleer de tarieven bij je telefoonprovider.

Internetbellen: Overweeg alternatieven zoals Skype, WhatsApp of Zoom voor goedkopere of gratis internationale gesprekken, vooral als je een stabiele internetverbinding hebt.

Noodnummers: In Botswana is 999 het algemene noodnummer voor noodgevallen. Het is raadzaam om dit nummer bij de hand te hebben.

Tijdzone: Botswana ligt in de Central Africa Time Zone (CAT), UTC +2. Dit is belangrijk om in gedachten te houden bij het plannen van telefoongesprekken over verschillende tijdzones heen.