Colombia +57
Colombia, een land bekend om zijn rijke koffie, levendige cultuur en adembenemende landschappen, gelegen in het noordwesten van Zuid-Amerika, heeft een specifiek landcodenummer voor internationale telecommunicatie. Dit nummer is cruciaal voor iedereen die vanuit het buitenland naar Colombia wil bellen.

Hoe te bellen naar Colombia:

Om naar Colombia te bellen, volg je deze stappen:

  1. Kies de internationale uitgangscode van het land waaruit je belt. Bijvoorbeeld 00 voor de meeste Europese landen, en 011 voor de VS en Canada.


  2. Voer het landcodenummer van Colombia in, +57.

  3. Kies het lokale Colombiaanse nummer (zonder de eerste 0 als deze aanwezig is).

Belangrijke Aandachtspunten:

Netwerkkosten: Internationale gesprekken naar Colombia kunnen aanzienlijke kosten met zich meebrengen. Controleer de tarieven bij je telefoonprovider.

Internetbellen: Overweeg alternatieven zoals Skype, WhatsApp of Zoom voor goedkopere of gratis internationale gesprekken, vooral als je een stabiele internetverbinding hebt.

Noodnummers: In Colombia zijn de algemene noodnummers 123 voor alle noodgevallen. Het is handig om deze nummers bij de hand te hebben.

Tijdzone: Colombia ligt in de Colombia Time Zone (COT), UTC -5. Dit is belangrijk om in gedachten te houden bij het plannen van telefoongesprekken over verschillende tijdzones heen.