Comoren +269
De Comoren, een betoverende eilandengroep in de Indische Oceaan, bekend om zijn rijke cultuur en adembenemende natuurlijke schoonheid, heeft een specifiek landcodenummer voor internationale telecommunicatie. Dit nummer is onontbeerlijk voor iedereen die vanuit het buitenland naar de Comoren wil bellen.

Hoe te bellen naar Comoren:

Om naar de Comoren te bellen, volg je deze stappen:

  1. Kies de internationale uitgangscode van het land waaruit je belt. Bijvoorbeeld 00 voor de meeste Europese landen, en 011 voor de VS en Canada.


  2. Voer het landcodenummer van de Comoren in, +269.


  3. Kies het lokale nummer binnen de Comoren (zonder de eerste 0 als deze aanwezig is).

Belangrijke Aandachtspunten:

Netwerkkosten: Internationale gesprekken naar de Comoren kunnen aanzienlijke kosten met zich meebrengen. Controleer de tarieven bij je telefoonprovider.

Internetbellen: Overweeg alternatieven zoals Skype, WhatsApp of Zoom voor goedkopere of gratis internationale gesprekken, vooral als je een stabiele internetverbinding hebt.

Noodnummers: In de Comoren zijn er specifieke lokale noodnummers. Het is raadzaam om deze te kennen bij een bezoek aan het land.

Tijdzone: De Comoren liggen in de Eastern African Time Zone (EAT), UTC +3. Dit is belangrijk om in gedachten te houden bij het plannen van telefoongesprekken over verschillende tijdzones heen.