Egypte +20

Egypte, een land met een rijke historie in Noordoost-Afrika, heeft een uniek landcodenummer toegewezen gekregen voor internationale telecommunicatie. Dit nummer is essentieel voor iedereen die vanuit het buitenland naar Egypte wil bellen.

Hoe te bellen naar Egypte:

Om naar Egypte te bellen, volg je deze stappen:

1 Kies de internationale uitgangscode van het land waaruit je belt. Bijvoorbeeld 00 voor de meeste Europese landen, en 011 voor de VS en Canada.

2 Voer het landcodenummer van Egypte in, +20.

3 Kies het lokale Egyptische nummer (zonder de eerste 0 als deze aanwezig is).

Belangrijke Aandachtspunten:

Netwerkkosten: Internationale gesprekken naar Egypte kunnen aanzienlijke kosten met zich meebrengen. Controleer de tarieven bij je telefoonprovider.

Internetbellen: Overweeg alternatieven zoals Skype, WhatsApp of Zoom voor goedkopere of gratis internationale gesprekken, vooral als je een stabiele internetverbinding hebt.

Noodnummers: In Egypte zijn de belangrijkste noodnummers 122 voor de politie, 123 voor een ambulance en 180 voor de brandweer. Het is belangrijk om deze nummers bij de hand te hebben tijdens je verblijf.

Tijdzone: Egypte ligt in de Eastern European Time Zone (EET), UTC +2. Houd rekening met het tijdsverschil bij het bellen.