Eswatini +268

Eswatini, voorheen bekend als Swaziland, een koninkrijk in Zuidelijk Afrika, heeft een uniek landcodenummer toegewezen gekregen voor internationale telecommunicatie. Dit nummer is essentieel voor iedereen die vanuit het buitenland naar Eswatini wil bellen.

Hoe te bellen naar Eswatini:

Om naar Eswatini te bellen, volg je deze stappen:

Kies de internationale uitgangscode van het land waaruit je belt. Bijvoorbeeld 00 voor de meeste Europese landen, en 011 voor de VS en Canada.

1 Voer het landcodenummer van Eswatini in, +268.

2 Kies het lokale Swazische nummer.

3 Belangrijke Aandachtspunten:

Belangrijke Aandachtspunten:

Netwerkkosten: Internationale gesprekken naar Eswatini kunnen aanzienlijke kosten met zich meebrengen. Controleer de tarieven bij je telefoonprovider.

Internetbellen: Overweeg alternatieven zoals Skype, WhatsApp of Zoom voor goedkopere of gratis internationale gesprekken, vooral als je een stabiele internetverbinding hebt.

Noodnummers: In Eswatini zijn de belangrijkste noodnummers 999 voor alle noodgevallen en 10111 voor de politie. Houd deze nummers bij de hand tijdens je verblijf.

Tijdzone: Eswatini ligt in de South Africa Standard Time Zone (SAST), UTC +2. Houd rekening met het tijdsverschil bij het bellen.