Grenada +1 473

Grenada, een eilandstaat in het Caribisch gebied, bekend om zijn pittoreske stranden en kruidenproductie, heeft een uniek landcodenummer toegewezen gekregen voor internationale telecommunicatie. Dit nummer is essentieel voor iedereen die vanuit het buitenland naar Grenada wil bellen.


Hoe te bellen naar Grenade:

Om naar Grenada te bellen, volg je deze stappen:

1 Kies de internationale uitgangscode van het land waaruit je belt. Bijvoorbeeld 00 voor de meeste Europese landen, en 011 voor de VS en Canada.

2 Voer het landcodenummer van Grenada in, +1 473.

3 Kies het lokale Grenadiaanse nummer.


Belangrijke Aandachtspunten:

Netwerkkosten: Internationale gesprekken naar Grenada kunnen aanzienlijke kosten met zich meebrengen. Controleer de tarieven bij je telefoonprovider.

Internetbellen: Overweeg alternatieven zoals Skype, WhatsApp of Zoom voor goedkopere of gratis internationale gesprekken, vooral als je een stabiele internetverbinding hebt.

Noodnummers: In Grenada zijn de belangrijkste noodnummers 911 voor alle noodgevallen. Houd dit nummer bij de hand tijdens je verblijf.

Tijdzone: Grenada ligt in de Atlantic Standard Time Zone (AST), UTC -4. Houd rekening met het tijdsverschil bij het bellen.