Jemen +967

Jemen, een land met een rijke historie gelegen op het Arabisch Schiereiland, is voor internationale telecommunicatie toegewezen met het unieke landcodenummer +967. Dit nummer is onmisbaar voor iedereen die vanuit het buitenland naar Jemen wil bellen.

Hoe te bellen naar Jemen:

Om naar Jemen te bellen, volg je deze stappen:

1 Kies de internationale uitgangscode van het land waaruit je belt. Dit is bijvoorbeeld 00 voor de meeste Europese landen, en 011 voor de VS en Canada.

2 Voer het landcodenummer van Jemen in, +967.

3 Kies het lokale Jemenitische nummer (zonder de eerste 0 als deze aanwezig is).


Belangrijke Aandachtspunten:

Netwerkkosten: Internationale gesprekken naar Jemen kunnen aanzienlijke kosten met zich meebrengen. Het is raadzaam om de tarieven bij je telefoonprovider te controleren.

Internetbellen: Alternatieven zoals Skype, WhatsApp, of Zoom kunnen goedkopere of gratis opties bieden voor internationale gesprekken, vooral als je toegang hebt tot een stabiele internetverbinding.

Noodnummers: Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de lokale noodnummers in Jemen. Deze kunnen verschillen van de standaardnummers zoals 112 of 911 die in veel andere landen gebruikt worden.

Tijdzone: Jemen bevindt zich in de Arabia Standard Time Zone (AST), UTC +3. Houd rekening met het tijdsverschil bij het plannen van je gesprekken.