Jordanië +962
Jordanië, een land met een diepgewortelde geschiedenis en majestueuze natuurlijke en historische bezienswaardigheden, zoals de oude stad Petra, is voor internationale telecommunicatie toegewezen met het unieke landcodenummer +962. Dit nummer is cruciaal voor iedereen die vanuit het buitenland naar Jordanië wil bellen.


Hoe te bellen naar Jordanië:

Om naar Jordanië te bellen, volg je deze stappen:

1 Kies de internationale uitgangscode van het land waaruit je belt. Dit is bijvoorbeeld 00 voor de meeste Europese landen, en 011 voor de VS en Canada.

2 Voer het landcodenummer van Jordanië in, +962.

3 Kies het lokale Jordaanse nummer (zonder de eerste 0 als deze aanwezig is).


Belangrijke Aandachtspunten:

Netwerkkosten: Internationale gesprekken naar Jordanië kunnen aanzienlijke kosten met zich meebrengen. Het is aanbevolen om de tarieven bij je telefoonprovider te controleren.

Internetbellen: Alternatieven zoals Skype, WhatsApp, of Zoom bieden vaak goedkopere of gratis opties voor internationale gesprekken, vooral als je beschikt over een stabiele internetverbinding.

Noodnummers: In Jordanië zijn de belangrijkste noodnummers 911 voor alle noodgevallen. Het is essentieel om deze nummers bij de hand te hebben tijdens je verblijf.

Tijdzone: Jordanië bevindt zich in de Eastern European Time Zone (EET), UTC +2 tijdens standaardtijd en UTC +3 tijdens de zomertijd (Daylight Saving Time). Houd rekening met het tijdsverschil bij het plannen van je gesprekken.

.