Kirgizië +996

Kirgizië, een land bekend om zijn ongerepte natuurlijke schoonheid, rijke nomadische tradities en indrukwekkende berglandschappen, zoals het Tian Shan-gebergte, is voor internationale telecommunicatie toegewezen met het landcodenummer +996. Dit nummer is cruciaal voor iedereen die vanuit het buitenland naar Kirgizië wil bellen.

Hoe te bellen naar Kirgizië

Om naar Kirgizië te bellen, volg je deze stappen:

1 Kies de internationale uitgangscode van het land waaruit je belt. Dit is bijvoorbeeld 00 voor de meeste Europese landen, en 011 voor de VS en Canada.

2 Voer het landcodenummer van Kirgizië in, +996.

3 Kies het lokale Kirgizische nummer.


Belangrijke Aandachtspunten:

Netwerkkosten: Internationale gesprekken naar Kirgizië kunnen aanzienlijke kosten met zich meebrengen. Het is aanbevolen om de tarieven bij je telefoonprovider te controleren.

Internetbellen: Alternatieven zoals Skype, WhatsApp, of Zoom bieden vaak goedkopere of gratis opties voor internationale gesprekken, vooral als je beschikt over een stabiele internetverbinding.

Noodnummers: In Kirgizië zijn de belangrijkste noodnummers 101 voor de brandweer, 102 voor de politie, en 103 voor een ambulance. Het is essentieel om deze nummers bij de hand te hebben tijdens je verblijf.

Tijdzone: Kirgizië bevindt zich in de Kirgizische Tijdzone (KGT), UTC +6. Houd rekening met het tijdsverschil bij het plannen van je gesprekken.