Paraguay +595

Paraguay, gelegen in Zuid-Amerika, is een land met een rijke cultuur en geschiedenis. Het gebruikt +595 als zijn unieke landcodenummer voor internationale telecommunicatie. Dit nummer is vereist voor iedereen die vanuit het buitenland naar Paraguay wil bellen.

Hoe te bellen naar de Paraguay:

1 Kies de Internationale Uitgangscode: Dit is de code die je gebruikt om aan te geven dat je een internationaal gesprek maakt. Deze code verschilt per land; bijvoorbeeld, 00 voor de meeste Europese landen, en 011 voor de VS en Canada.

2 Voer het Landcodenummer van Paraguay in: Na de uitgangscode, voer je +595 in, het landcodenummer voor Paraguay.

3 Kies het Lokale Nummer: Voer vervolgens het lokale nummer in Paraguay in. Paraguayaanse telefoonnummers bestaan meestal uit 9 cijfers.

Belangrijke Aandachtspunten:

Netwerkkosten: De kosten voor internationale gesprekken naar Paraguay kunnen variëren afhankelijk van je provider en het abonnement dat je hebt. Controleer de tarieven bij je telefoonprovider voordat je belt.

Internetbellen: Overweeg alternatieven zoals Skype, WhatsApp of Zoom voor goedkopere of zelfs gratis internationale gesprekken, vooral als je een stabiele internetverbinding hebt. Deze diensten zijn handig voor lange gesprekken of als je regelmatig contact moet houden met iemand in Paraguay.

Noodnummers: In Paraguay kun je 911 bellen voor politie, ambulance en brandweer in noodgevallen.

Tijdzone: Paraguay bevindt zich in de Paraguay Standard Time (PYT), UTC -4. Houd rekening met het tijdsverschil bij het plannen van gesprekken naar Paraguay