St Tome en Principe +239

São Tomé en Príncipe, een eilandnatie gelegen voor de westkust van Centraal-Afrika, staat bekend om zijn weelderige tropische landschappen en biodiversiteit. Het landcodenummer voor internationale telecommunicatie is +239. Dit nummer is vereist voor iedereen die vanuit het buitenland naar São Tomé en Príncipe wil bellen.

Hoe te bellen naar de St Tome en Principe:

1 Kies de Internationale Uitgangscode: Dit is de code die je gebruikt om aan te geven dat je een internationaal gesprek maakt. Deze code verschilt per land; bijvoorbeeld, 00 voor de meeste Europese landen, en 011 voor de VS en Canada.

2 Voer het Landcodenummer van São Tomé en Príncipe in: Na de uitgangscode, voer je +239 in, het landcodenummer voor São Tomé en Príncipe.

3 Kies het Lokale Nummer: Voer vervolgens het lokale nummer in São Tomé en Príncipe in. São Tomé en Príncipe telefoonnummers bestaan meestal uit 7 cijfers.

Belangrijke Aandachtspunten:

Netwerkkosten: De kosten voor internationale gesprekken naar São Tomé en Príncipe kunnen variëren afhankelijk van je provider en het abonnement dat je hebt. Controleer de tarieven bij je telefoonprovider voordat je belt.

Internetbellen: Overweeg alternatieven zoals Skype, WhatsApp of Zoom voor goedkopere of zelfs gratis internationale gesprekken, vooral als je een stabiele internetverbinding hebt. Deze diensten zijn handig voor lange gesprekken of als je regelmatig contact moet houden met iemand in São Tomé en Príncipe.

Noodnummers: In São Tomé en Príncipe zijn de algemene noodnummers 112 voor de politie, ambulance en brandweer.

Tijdzone: São Tomé en Príncipe bevindt zich in de West-Afrikaanse tijdzone (WAT), UTC +1. Houd rekening met het tijdsverschil bij het plannen van gesprekken.