Syrië +963

Syrië, een land gelegen in het Midden-Oosten, heeft een rijke geschiedenis en cultureel erfgoed. Het landcodenummer voor internationale telecommunicatie is +963. Dit nummer is vereist voor iedereen die vanuit het buitenland naar Syrië wil bellen.

Hoe te bellen naar de Syrië:

1 Kies de Internationale Uitgangscode: Dit is de code die je gebruikt om aan te geven dat je een internationaal gesprek maakt. Deze code verschilt per land; bijvoorbeeld, 00 voor de meeste Europese landen, en 011 voor de VS en Canada.

2 Voer het Landcodenummer van Syrië in: Na de uitgangscode, voer je +963 in, het landcodenummer voor Syrië.

3 Kies het Lokale Nummer: Voer vervolgens het lokale nummer in Syrië in. Syrische telefoonnummers bestaan meestal uit 9 cijfers.


Belangrijke Aandachtspunten:

Netwerkkosten: Internationale gesprekken naar Syrië kunnen variëren in kosten. Controleer de tarieven bij je telefoonprovider voordat je belt.

Internetbellen: Overweeg alternatieven zoals Skype, WhatsApp of Zoom voor goedkopere of zelfs gratis internationale gesprekken, vooral als je een stabiele internetverbinding hebt. Deze diensten zijn handig voor lange gesprekken of als je regelmatig contact moet houden met iemand in Syrië.

Noodnummers: In Syrië zijn er verschillende noodnummers voor politie, ambulance en brandweer. Bel 112 voor algemene noodgevallen.

Tijdzone: Syrië bevindt zich in de Eastern European Time (EET), UTC +2. Houd rekening met het tijdsverschil bij het plannen van gesprekken.