Taiwan +886

Taiwan, een eilandnatie in Oost-Azië, staat bekend om zijn bruisende steden, prachtige natuur en rijke culturele erfgoed. Het landcodenummer voor internationale telecommunicatie is +886. Dit nummer is vereist voor iedereen die vanuit het buitenland naar Taiwan wil bellen.

Hoe te bellen naar Taiwan:

1 Kies de Internationale Uitgangscode: Dit is de code die je gebruikt om aan te geven dat je een internationaal gesprek maakt. Deze code verschilt per land; bijvoorbeeld, 00 voor de meeste Europese landen, en 011 voor de VS en Canada.

2 Voer het Landcodenummer van Taiwan in: Na de uitgangscode, voer je +886 in, het landcodenummer voor Taiwan.

3 Kies het Lokale Nummer: Voer vervolgens het lokale nummer in Taiwan in. Taiwanese telefoonnummers bestaan meestal uit 8 tot 9 cijfers.


Belangrijke Aandachtspunten:

Netwerkkosten: Internationale gesprekken naar Tadzjikistan kunnen variëren in kosten. Controleer de tarieven bij je telefoonprovider voordat je belt.

Internetbellen: Overweeg alternatieven zoals Skype, WhatsApp of Zoom voor goedkopere of zelfs gratis internationale gesprekken, vooral als je een stabiele internetverbinding hebt. Deze diensten zijn handig voor lange gesprekken of als je regelmatig contact moet houden met iemand in Tadzjikistan.

Noodnummers: In Tadzjikistan bel je 112 voor noodgevallen zoals politie, ambulance en brandweer.

Tijdzone: Tadzjikistan bevindt zich in de Tadzjiekse tijdzone (TJT), UTC +5. Houd rekening met het tijdsverschil bij het plannen van gesprekken.