Togo +228

Togo, gelegen in West-Afrika, staat bekend om zijn diverse culturele erfgoed, prachtige stranden en warme gastvrijheid. Het landcodenummer voor internationale telecommunicatie is +228. Dit nummer is vereist voor iedereen die vanuit het buitenland naar Togo wil bellen.

Hoe te bellen naar Togo:

1 Kies de Internationale Uitgangscode: Dit is de code die je gebruikt om aan te geven dat je een internationaal gesprek maakt. Deze code verschilt per land; bijvoorbeeld, 00 voor de meeste Europese landen, en 011 voor de VS en Canada.

2 Voer het Landcodenummer van Togo in: Na de uitgangscode, voer je +228 in, het landcodenummer voor Togo.

3 Kies het Lokale Nummer: Voer vervolgens het lokale nummer in Togo in. Togolese telefoonnummers bestaan meestal uit 8 cijfers.


Belangrijke Aandachtspunten:

Netwerkkosten: Internationale gesprekken naar Togo kunnen variëren in kosten. Controleer de tarieven bij je telefoonprovider voordat je belt.

Internetbellen: Overweeg alternatieven zoals Skype, WhatsApp of Zoom voor goedkopere of zelfs gratis internationale gesprekken, vooral als je een stabiele internetverbinding hebt. Deze diensten zijn handig voor lange gesprekken of als je regelmatig contact moet houden met iemand in Togo.

Noodnummers: In Togo bel je 117 voor noodgevallen zoals politie, ambulance en brandweer.

Tijdzone: Togo bevindt zich in de West-Afrikaanse tijdzone (WAT), UTC +0. Houd rekening met het tijdsverschil bij het plannen van gesprekken.