Turkmenistan +993

Turkmenistan, een land in Centraal-Azië, staat bekend om zijn woestijnlandschappen, historische bezienswaardigheden en gastvrije bevolking. Het landcodenummer voor internationale telecommunicatie is +993. Dit nummer is vereist voor iedereen die vanuit het buitenland naar Turkmenistan wil bellen.

Hoe te bellen naar Turkmenistan:

1 Kies de Internationale Uitgangscode: Dit is de code die je gebruikt om aan te geven dat je een internationaal gesprek maakt. Deze code verschilt per land; bijvoorbeeld, 00 voor de meeste Europese landen, en 011 voor de VS en Canada.

2 Voer het Landcodenummer van Turkmenistan in: Na de uitgangscode, voer je +993 in, het landcodenummer voor Turkmenistan.

3 Kies het Lokale Nummer: Voer vervolgens het lokale nummer in Turkmenistan in. Turkmeense telefoonnummers bestaan meestal uit 8 cijfers.


Belangrijke Aandachtspunten:

Netwerkkosten: Internationale gesprekken naar Turkmenistan kunnen variëren in kosten. Controleer de tarieven bij je telefoonprovider voordat je belt.

Internetbellen: Overweeg alternatieven zoals Skype, WhatsApp of Zoom voor goedkopere of zelfs gratis internationale gesprekken, vooral als je een stabiele internetverbinding hebt. Deze diensten zijn handig voor lange gesprekken of als je regelmatig contact moet houden met iemand in Turkmenistan.

Noodnummers: In Turkmenistan bel je 03 voor politie, 03 voor ambulance en 03 voor brandweer.

Tijdzone: Turkmenistan bevindt zich in de Turkmeense tijdzone (TMT), UTC +5. Houd rekening met het tijdsverschil bij het plannen van gesprekken.