Zuid-Soedan +211

Zuid-Soedan, een land in Oost-Afrika, heeft een tumultueuze geschiedenis sinds het zijn onafhankelijkheid verkreeg in 2011. Het landcodenummer voor internationale telecommunicatie is +211. Dit nummer is vereist voor iedereen die vanuit het buitenland naar Zuid-Soedan wil bellen.

Hoe te bellen naar Zuid-Korea:

1 Kies de Internationale Uitgangscode: Dit is de code die je gebruikt om aan te geven dat je  een internationaal gesprek maakt. Deze code verschilt per land; bijvoorbeeld, 00 voor de meeste Europese landen, en 011 voor de VS en Canada.

2 Voer het Landcodenummer van Zuid-Soedan in: Na de uitgangscode, voer je +211 in, het landcodenummer voor Zuid-Soedan.

3 Kies het Lokale Nummer: Voer vervolgens het lokale nummer in Zuid-Soedan in. Zuid-Soedanese telefoonnummers bestaan uit 9 tot 10 cijfers.

Belangrijke Aandachtspunten:

Netwerkkosten: Internationale gesprekken naar Zuid-Soedan kunnen variëren in kosten. Controleer de tarieven bij je telefoonprovider voordat je belt.

Internetbellen: Overweeg alternatieven zoals Skype, WhatsApp of Zoom voor goedkopere of zelfs gratis internationale gesprekken, vooral als je een stabiele internetverbinding hebt. Deze diensten zijn handig voor lange gesprekken of als je regelmatig contact moet houden met iemand in Zuid-Soedan.

Noodnummers: In Zuid-Soedan bel je 999 voor politie, 997 voor ambulance en 996 voor brandweer in noodgevallen.

Tijdzone: Zuid-Soedan bevindt zich in de Centraal-Afrikaanse tijdzone (CAT), UTC +3. Houd rekening met het tijdsverschil bij het plannen van gesprekken.